fredag, februari 27, 2009

Ett trisst besök och ett kärt återseende!

Började dagen med att fara med hunden till veterinären för att kolla hans öron. Visade sig att en främmande människa som petar honom i öronen med topps inte var det bästa han visste, så blev att ge honom lugnande. Man kan ju tycka att en veterinär ska kunna göra det men tog väll 3 sprutor och försök. Samt en munkorg och en till "hjälpreda" Njaa visade sig tillsut att han hade nå bakterier i det ena så blev örondroppar. Sedan gav vi oss på vacklande ben hem igen. Lite kul, kom en gubbe o trodde att han var gammal o skulle avlivas, öh, min hund är knappt 2 år:P Så nu är han lite lagomt trött. Stackars vovven

Drog sedan med pappa på stan för att spana in Luleås bokrea, inget att hurra för. Blev en handkräm. Men hör och häpna. Jag träffade, den inte allt för offta skådade, Thomas!!!
Våran kääära Kemilärare. Urk, var nästan lite sentimentalt. Attans vad man saknar gran sådanna gånger och då inte bara för maten. Och på hans väg ned för rulltrappan på Åhlens, tackade han för blommorna och lovade att utöka sitt komiker kitt med fler än 3 skämt! Ahhh, det var tider det!
Nu är klockan snart 5 o jag har varit ute med hunden, hoppas på att det blir mat snart, annars lär kladdkakan i kylen ryka!

Inga kommentarer: