torsdag, februari 05, 2009

Men jag vill ju bara ha lite cholkad...>_<

Stax ska man på träningen, men jag tänkte iaf hinna med att skriva ett par ord. Inte hänt mkt idag heller, stack tidigt, orkade inte höra om Sveriges fantastiska berggrund, så stack hem. Behöver dock träna på stenarna mer, får nog bli nästa vecka. Nja sen är det ju tenta så måste hinnas innan det. Dock bra att man har flera hela dagar att träna på.

Så grumt sugen på Cholkad, trotts att det är det ända jag (typ) har ätit ända sedan Rickard inte stoppade mig i fredas. Ahhh,d et är som en j*vla drog. Läste att Emma och Emma varit på grans, känns som om man borde ta sig dit och kolla läget lite, och äta mat! Så får tima det med god mat. Blir dock svårt att få in det. Men försöka går ju alltid....Nu ahr vi iaf fått ihop rapporten och power pointen, måste dock hinna kolla igenom det. Får bli efter träningen. Nu ska jag ut med soporna sedan blir det att trottsa snöstormen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du borde hänga med och träna AF ist ;) Varför ska jag stoppa dig? vad hade du gjort då, när du har den där roliga 4:de veckan? :P