torsdag, juli 08, 2010

US and A

Då var man hemma från soliga Florida till ett inte lika soligt Sverige. Är rent av lite kallt här.
Tog ca 12 timmar att komma hem skulle jag tro. Gick fortare nu, eller kändes fortare när man reste över natten. Märks att man är inställd på annan tid. Igår när krickan skulle lägga sig vid ett för att han skulle och jobba var jag hur pigg som helt, jag menar klockan var ju bara 7.
Så vad har hänt i Florida då?? Var som sagt i Orlando under de första 5 dagarna. Blev sola, shoppa och vara på Universal studio. Var mkt roligare karuseller där än på disney world. Harry Pottervärlden hade den häftigaste åkturen men själva världen var grymt överskattat. VAr tur att vi kom dit ca en timme innan de öppnade, stod då i en rörlig kö i ca 10 minuter när de öppnade, och behövde bara stå i kö till en av de tre åkturerna. Men när vi gick där ifrån så var kön helt stillastående, får väl bara släppa in ett visst antal, och då var kön LÅNG! Tror att det tog ca 6 timmar för de som var sist att komma in. Inte kul.

Sedan bilade vi ned till Fort Laurendale, var hur fint som helst. Blev shoppping och solning. Var egentligen inte så svårt att köra där bortsätt från att de var så grymt dåligt skylltat på de stora vägarna, folk körde som idioter och man var tvungen att betala vid in och utfart på vissa vägar. Och körde man då fel så kunde man få saftiga böter. Kul att man blev informerad om det:p

Tillslut blev det Miami Beach. Var oxå väldigt fint, och hur mkt folk som helst. Var inte så trevligt att köra där. Var konstant ordnat kaos. Blev att bättra på brännmärkerna och leta shoppingställen. Blev även att tagga sig på Miami Ink (Love Hate tatto) bara sådär i förbifarten.
Ska försöka få upp lite bilder idag efter krickan har gett min dator ett ansikts lyft:P

Inga kommentarer: