måndag, juli 26, 2010

Måndag

Idag så har man officiellt ingen lägenhet i Umeå längre. Satt i bilen vid 8 med mamma bakom spakarna mot Umeå. Blev att börja med att gräva fram möblerna som hörde till lägenheten från Emmas förråd och sedan försöka suga upp gigantiska dammråttor med en skitdålig dammsugare.
Men blev tillsynes rent iaf.
Dock så ville de att jag skulle spackla igen hålen där hyllorna varit, jovisst, men det enda spacklet vi hittade var grått, så jag undrar om någon kommer att måla över det med vit färg, men men. Får väl se vad de säger om det.
Inan man for tillbaka så blev det en lunch på Rhodos, pizzan är helt klart mkt godare i usa, när den inte badar i sitt eget flott.

Väl hemma blev det... Att se massa avsnitt av säsong 7 av one tree hill. Sedan ut med hunden som var helt övertygad om att det åskade, vilket det INTE gjorde. Men tränar väl armmusklerna när man släpar runt honom. Blev att spendera resten av kvällen, *host' med några fler avsnitt one3 hill och fixa med adressändring, csn och studera. Så nu är skolgrejjset klart, om inte Csn ringer och klagar om allt kladd på papprena vill säga...:/

Inga kommentarer: