söndag, april 19, 2009

En såndär dag som sedan inser vad man lärt sig...?

Tillbaka i Umeå efter för kort påsklov. Varit med Krickan i helgen, sick sackat fram och tillbaka mellan varandra. Dock sovit mest hos mig I guess.

Igår For till Krickan och sedan for vi gemensamt och helsade på på Hedmans tjejs fest. Var på tiden att man fick träffa henne. Söt var hon dock. Blev konstigt nog inte så mkt snack när sprit är inblandad. Träffade ju även mina Darlings Hansen och Erik. Alltid kul att vara med dom. Utan att säga för mkt så slutade denna fest som alla andra Piteå fester. Nån spydde, nån grät, nån bråkade och resten hade hångel orgie. Är det någon som fortfarande undrar varför jag älskar Piteå??? Underhållning:P
Han även träffa Mattias och Jenny, alltid kul att prata emd henne. Var egentligen en ganska kul kväll men alltid är det ju något som ska tjorva. Men sånt är livt, lite vatten under bron eller nått.
Men nu blir det .... Och Så Kom Polly. Om inget annat bidras.


Skulle det som hände under andra världskriget i tyskland, kunna hända igen? Hur lätt skapas Farcister? Spana in denna film, faktiskt riktigt bra och "intressant".


DIE WELLE

Inga kommentarer: