torsdag, december 27, 2012

Mer Jul, ge mig Mer Jul ^^

Jag vet inte varför jag alltid får världens julstämning Efter julafton varit. Medan de flesta andra verkar tycka att julen är över efter julafton. Ska införa tradition att vi öppnar hälften av paketen julafton och resten juldagen. Så varar julen längre ^^

23 Dec: Dagen innan julafton kom darling och vi bytte paket och åt den riktigt juliga Kebaben ^^ Vi hämtade hem mormor och pappa dök upp senare på kvällen. Har även för mig att vi spelade Skip-bo mellan julmats förberedelserna och klapp-lackningen. Det spelar ingen roll vem som vinner bara lillebror inte vann, vilket har blivit en lite skum julspelstradition...  ^^

24 Dec: Julafton och alla sov till halv 10. Åt julfrukost och ,ja kände lugnet före stormen I guess. Hade även denna jul extremt dålig planering mellan "ut med hunden", "fixa sig" och "hjälpa till med maten". Morfar kom.
Halvgluttade på Kalle medan man fixade med maten. Käkade, för fort som vanligt. Fortsatte äta trotts propp mätt, som vanligt. Dock ingen julklappsöppnings panik detta år vilket var skönt. Fick lite nörd - och tjej grejjor, samt pengar. Spelade sedan "Vem vill bli miljönär". Lillebror vann inte.



25 Dec: Jag tycker det är HÖGST syndigt att starta elkedjornas mellandagsrean  på Juldagen. Men trotts detta  blev det att fara med pappa till storheden. Köpte dock inget. Medan andra köade som om det var gratis. Åt sedan mer julmat och darling kom förbi och vi spelade Monopol. Lillebror vann inte.

26 Dec:  DET ÄR REA !!! Och pappa fick agera chaufför, påsbärare och en gnutta sällskap under Shopping i Luleå ^^ Köpte 4 grejjer på BikBok, varav två klänningar. Testade inte dessa då det var så lång kö. Behöll bara 1 tröja. Lush hade 50% på alla sina julpaket samt julprodukter, så klart man köpte lite av det ena och andra. Till och med pappa köpte ett badpaket ^^ Blev två tröjor på Monki, där en kanske lämnas igen och nå "träningskläder" från rean på Stadium.
Bockade även av 2 av de 5 spelen på min "Köpa-På-Rean" lista.  "Dead Island: Game of the year edition" till PC för kr och "Darksiders 2" till PC för 198 kr. Passade även på att beställa "The Secret World" till PC för 199 kr och "Undead Nightmare" till X-BOX för 129 kr, på CDON.se mellandags rea.
Åt sedan mera julmat och spelade "UNO" och "Vem vill bli miljonär". Lillebror vann inte


27 Dec: Pappa gav sig av hemåt, då man tydligen måste jobba. Konstigt. Spanade in rean i Piteå medan mamma var hos frissan. Tänkte byta de tre plaggen på BIKBOK, men då man inte fick något tillgodokvitto, och tydligen var tvungen att byta till något på rean, så blev det bara en sak som byttes. Får försöka igen i Luleå imorgon.
Köpte annars nå småprylar på Gina Tricots rea och ett par Täckbyxor på Intersport. Vilket var mkt behövligt då mina gamla har ett stort hål mellan benen. Ventilation säger vissa, urinvägs infektion säger jag.

Hittade även det sista spelet Skyrim till PC på Hemmakväll för 199 kr. Vilket gjorde att hela min "Köpa-På-Rean" lista var avcheckad ^^ Lyckad shopping med andra ord ^^

Inga kommentarer: