lördag, mars 12, 2011

Stockholm

Gårdagen spenderades i huvudstaden.
Steg upp fem gjorde ett tappert försök att fixa till sig sedan mot Kallax. Kom lite sent då det snöade och fick gå direkt in i planet.
Väl i Stockholm blev det att direkt sätta kurs mot Gammla stan och trotts att det inte var så fasligt kallt så blir man påmind varför man brukar fara på sommaren. nog jäkla kallt iaf. Åt frukost/lunch i ett underjordiskt cafe och sedan blev det sf.

Annars när man far dit försöker man köpa de som man kom dit för att köpa, men då de inte brukar finnas kämpar man för att iaf hitta något. Gårdagenvar inte en sådan dag. Igår var ALLT sådant man ville ha och slutade med att man fick plocka bort en hel del grejjer. Men sf notan slutade nog totalt på 2000kr. Vad köpte då Niki för, hon som aldrig köper för mer än mig, hmmm njaa en aning mer:P Blev sedan att ta tunnelbanan till tegnergatan där det blev att köpa en tidning och nå japanska godisar. Sedan vandrade vi ned längs Drottninggatan, jag köpte nå smågrejjer och vi åt Lunch/Middag innan vi for tillbaka till flygplatsen 17 och sedan flyget 19.15 hem.

Än en gång blev det att Zombihasa sig sista biten hem, då jag börjar fatta att Converse skor inte är ideal skon för att vandra runt i Stockholm.


Annars så håller jag alla fingrar korsade för japan och att jordbävningar och tsunamis är över och att konsekvenserna inte blir stora.

Inga kommentarer: