tisdag, januari 25, 2011

Trubbel i Thailand

Hade varit sa grymt skont med en dator som faktiskt fungerar som den ska. Och som det inte tar en kvart att komma in pa Skype. Idag har det iaf inte hant sa mkt. Skulle vara en soldag, men var molnigt pa morgonen.
Gick iaf ned till stranden, laste ut min andra bok, sa dags att skaffa nytt. Blev sedan att vallfarda till polen, men val dar sa kom solen fram sa tillbax till stranden i hopp om att det skulle blasa mkt sa man kunde stekas utan att svettas ihjal. Inte det!
Tankte antligen ta steget att bada i havet, men en halvmeter ned lyckas pappa fastna i en MICRO Tsunami, samtidigt som jag sager att vi inte borde bada har da det var stenar, sa vad tror ni hande. Jo pappa kom pa att han skulle forsoka knaa stenen. Sa blev ett jack i kat. Och da han ar kille sa var det ju lite verre an det egentligen var. Men blodde ganska mkt iaf. Blev iaf att sola lite mer och sedan ta det lugnt ett tag.
Blev sedan att ga och ate och sedan till hotellet igen.

Igar blev det att fara pa battur till Phang nga viken. For med kajak funt och igen nagra klippor, for och kollade pa "James bond island" och at lunch hos HavsZigernarna. Var en minst sagt spannande upplevelse.
Var valdigt fint att fara med baten och kolla alla klippor och berg. For aven och paddlade i en mangroveskog. Sag lite faglar, nagra spindelliknande krabbor och sedan in i tranga gangar dar det var tusentals emd fladdermoss. Var lite haftigt.

Turen var helt ok, och man fick se mycket. Ar dock less pa att de tror att de var sa forvanade nar vi inte var tyskar och tyckte det avr jobbigt att prata engelska. VAr helt kalrt ett battre gang an igar men guiden berattade hela tiden saker for tyskarna men sa det itne sedan till oss.
Sa var lite trist, da man missade massa information. Han skamtade oxa valdigt mkt och lite skumma saker, som gjorda att man kande sig lite obekvam, samt att han skamtade til de andra om oss. Han kunde tillexemepl inte slappa att vi inte rokte och drack ol 24:7. Da han menade att alla normala manniksor gor detta.
Samt att han ehla tiden envisades om att jag och pappa var nygifta, trotts att vi sa att det var far och dotter. Men inte enligt han tydligen.

Inga kommentarer: