måndag, oktober 04, 2010

We're gonna steal...... (pause for effect) ... the MOON!!!!!

I helgen har det hänt ganska mkt kul:P Började fredagen med att gå till Jessicut och färgade om håret, då det hade blivit ljusare på en fläck. Sedan kom Krickan och plockade upp mig , såg Bedtime Stories och beställde Pizza. Blev sedan det kvällsenliga SouthPark. Vaknade halv 6 då Krickan skulle upp och jaga, fortsatte sova och sedan plockade mamma upp mig. Blev att fara hem och sedan handla för en 3 rätters middag. Blev toast med skagenröra, oxfile och hasselbackspotatis och kladdkaka med marshmallows. Krickan kom och åt, kollade Ace Ventura och sedan Ghost Ship.
På söndagen for jag och mamma på draghundsträff med vovven. Kul att träffa andra som hade draghundar, testade också dra med en "dragcykel". Satoshi var jätteduktig så funderar på att köpa en. Var mkt kul och trevligt:D sedan blev det att fara till mormor och äta PALT!!! Fattar inte att det kan vara så gott med "potatis, mjöl och vatten".
Efter det blev det bio med Krickan, Despicable Me. Verkade kul ,men var ändå lite orolig, tror även Krickan trodde det var en barnfilm. Spec när det var vi och några ungar i biografen.
Men om man hade fel! Var hur bra som helst:P Skrattade och åhhh:ade mig genom hela filmen.

Agnes: I like him. He's nice.
Edith: He's Scary.
Agnes: Like Santa





Inga kommentarer: